tagsom

Digital affärsinnovation

TALENT VENTURE GROUP

Klient:

Talent Venture Group

Datum:

2018 - 2022

Översikt.
Talent Venture Group är ett kollektiv av företag som alla fokuserar på att förbättra kvaliteten i rekryteringsbranschen. TVG är en global investerare inom HR & Talangteknikföretag. De lanserades 2018 och har ett starkt rekord i tillväxt.
TVG:s vision
TVG utvecklar företag i tidiga skeden inom HR & Talangtekniksfär, till värdefulla företag redo för den globala arenan. TVGs fokus ligger på venture-utveckling, och att stödja våra företag så mycket som möjligt, för att tillföra värde och säkra en gemensam långsiktig tillväxtresa.
Som ett företag inom koncernen erbjuder TVG ett starkt och integrerat ekosystem av tjänster och support, såsom administration, redovisning, ekonomi, teknologiplattformar, försäljning & marknadscoachning, finansiering och strategiutveckling. TVG:s uppdrag är att fungera som en strategisk partner till företagen och att stödja dem på deras accelererade resa mot global påverkan.
TVG Vision

Projektresultat

Business Expansion
Affärsexpansion
Tagsom hjälper till att utveckla MVP-produkter, wordpress-sajter och stödja olika produktchefer med nya idéer och tekniska plattformar för att förbättra tiden till marknaden. Att ha ett verkligt globalt tänkesätt och erfarenhet i Tagsom-teamet har hjälpt TVG att snabbt hantera nya idéer.
Imponerande tillväxt
Tagsom är sedan 2018 en tillväxtpartner och tillhandahåller projektledningsstöd, digital rådgivning och digitala konsulter för att ge stöd till de 12 lokala företag som inte behöver heltidsutvecklare.
Innovation
Tagsom har gett support med UX och prototyper som ger produktcheferna mer utrymme att förnya och testa nya produkter innan de anställer interna resurser.

”Tagsom är en lysande organisation som är obevekligt fokuserad på att uppnå påtagliga, mätbara resultat. Tagsom får saker gjorda och tvekar inte en sekund att kliva in och smutsa ner händerna. De har en djupgående förståelse för digitalt från topp till botten och står inte inför någon utmaning i att engagera diskussioner om teknik, marknadsföring, HR och ekonomi. Något som är avgörande för varje framgångsrik digital transformation, men som ofta förbises.”

Tidigare medlem i TVG 

brilliant

Hur vi hjälper TVG att uppnå sin vision

Design.
Erfaret team som hjälper till med design och UX av nya webbsidor, tjänster, logotyper och idéer som produktcheferna kommer med.
Digital strategi.
Att driva många företag kräver en stram resurshantering och även att göra projekten i rätt ordning för att säkerställa framgång. Tagsom hjälper TVG med den digitala strategin för nya projekt.
Projektledning.
Att hantera resurser och projekt kräver en tydlig kommunikation för att säkerställa att alla intressenter är uppdaterade vad som är prio. Tagsom tillhandahåller projektledningsstöd genom TeamGantt, Trello och Jira för att se till att alla är uppdaterade.
Resurser.
Kärnresurserna som tillhandahålls är WordPress-utvecklare, Php-utvecklare, Java-utvecklare, användarupplevelsedesigners, designers, kvalitetssäkringsingenjörer, projektledare och resurser relaterade till att skapa innehåll som videoteam.
Prototypframställning.
Tagsom hjälp med Prototyping som hänvisar till ett inledande skede av en mjukvaruversion där utvecklingsutveckling och produktfixar kan inträffa innan en större release initieras. Den här typen av aktiviteter kan ibland också kallas en beta-fas eller beta-testning, där ett första projekt utvärderas av en mindre klass av användare innan full utveckling
Videoklipp.
Vi tillhandahåller videosupport till TVG för att skapa inspirerande marknadsföringsvideor för de nyutvecklade tjänsterna. Det innebär att ta idéer i tidiga skeden och sedan omvandla det till säljmaterial som kan användas internt, externt och inom sociala medier för att testa tjänsterna.
userdashboard
cv horizontal min
Nova
Nova är ett av de starkaste varumärkena inom unga yrkesverksamma som vill utöka sitt nätverk och lära sig mer om hur de kan optimera sin karriär. Kombinera det bästa från mänskliga och AI-insikter.
talent match
Talangmatch
Skapa insikter genom talangdata och hjälpa företag och talang att skapa en bättre framtid tillsammans. ett värdedrivet teknikföretag med en solid grund inom talangteknologisk innovation. Tagsom hjälper talangmatchning med ux, projektledning, test och digitala strategier.
talent match
nava-job
nava-job
Job Crawler
Crawler Prototype är ett projekt för att extrahera information från webben, kategorisera data och sedan göra den tillgänglig både för innehåll och leadsgenerering inom organisationen.
soon

Så fort vi började arbeta med Tagsom blev de spektakulära resultaten framträdande. Vi kan inte tänka oss att arbeta med någon annan byrå för strategiimplementering och utveckling. Vi är oerhört nöjda med vårt samarbete! 

Du väljer målet, vi föreslår färdplanen och tekniken!

pin

Plats

Virkesvägen 13, 120 78 Stockholm

Vi stödjer

© Copyright 2024. Alla rättigheter reserverade.