tagsom

Om Tagsom.

mikkel
Vilka vi är.

Tagsom positionerar sig som en ledande aktör inom den digitala transformeringen för små och medelstora företag, genom att erbjuda skräddarsydda och innovativa digitala lösningar som är både säkra och anpassningsbara. Företaget strävar efter att vara en pålitlig partner i sina kunders digitala resa, och dess tjänster är utformade för att möta unika affärsbehov, vilket möjliggör en smidig övergång till digitala affärsmodeller och främjar en hållbar tillväxt.

En tjänst anpasssad till dig som omsätter mellan 10 – 200 mkr
Våra projektledare
Mikkel Gerdes

Mikkel Gerdes

Grundare & Digital Strateg

Mikkel Gerdes, grundaren av Tagsom, har omdefinierat företags digitala landskap med sin omfattande expertis inom digital marknadsföring, strategi och ledarskap. Hans visionära ledarskap har lett till betydande digital transformation, där han har använt innovativa lösningar för att stärka företags tillväxt och utveckling på global nivå. Med en bakgrund som sträcker sig över mjukvaruutveckling, projektledning och marknadsföring, fortsätter Mikkel att vara en drivande kraft bakom framgång och innovation inom den digitala arenan.
Mikkel Gerdes

Mikkel Gerdes

Huvudansvarig digital strateg & projektledare

Ola Oredsson

Ola Oredsson

Projektledare och Digital Strateg

I min roll som ledare har jag lett och bidragit till flera framgångsrika projekt, inklusive att facilitera omfattande digitala omvandlingar för globala återförsäljare, utveckla nya affärsmodeller för medieföretag och ge stöd vid fusioner och förvärv. Med en robust bakgrund inom digital strategi, ledarskap, affärsplanering, management och affärsutveckling, finner jag också stor tillfredsställelse i att dela med mig av min expertis.
Ola Oredsson

Ola Oredsson

Designchef

Sami Togan

Sami Togan

Projektledare & Digital Strateg

Sami Togan har en imponerande bakgrund med att ha grundat flera startups och arbetat som konsult inom digital strategi, produktledning och UX. Med sina 15 års erfarenhet inom produktledning, inklusive att innovera kring produktdesign och affärsutveckling, samt erfarenheter som VD, CTO och produktchef, har Sami en omfattande expertis. Hans arbete sträcker sig från webb- och appdesign till UX och kodning, där han alltid strävar efter att hjälpa andra som rådgivare så ofta som möjligt och även investerat i startups i deras tidiga skeden.
Sami Togan

Sami Togan

Huvudansvarig digital strateg & projektledare

Per Rundblom

Per Rundblom

Projektledare och Digital Strateg

Per Rundblom, med sin gedigna erfarenhet av att ha grundat flera startups och arbetat som konsult inom digital strategi, produktledning och UX, bidrar nu med sina 15 års erfarenhet av produktinnovation, ledarskapsroller och tekniska färdigheter till Tagsom, där han förstärker vår kompetens inom webb, app, UX-design och kodning.
Per Rundblom

Per Rundblom

Projektledare

Robert Melo

Robert Melo

Projektledare & Digital Strateg

Hos Tagsom bidrar Robert Melo med sin expertis inom kreativ produktion, lyftandes svenska och globala företag till nya höjder med sin skicklighet inom agila metoder, digital marknadsföring och sociala medier-kommunikation, vilket stärker vårt erbjudande och vår förmåga att skapa engagerande innehåll.
Robert Melo

Robert Melo

Projektledare

Kunder väljer Tagsom för dess engagemang att leverera skräddarsydda och flexibla digitala lösningar, vilket bygger på ett djupt personligt förhållningssätt där varje klients unika behov och mål står i fokus. Tagsom utmärker sig genom att erbjuda en kombination av säker och pålitlig teknologi tillsammans med långsiktigt stöd och uppföljning genom hela den digitala omvandlingsprocessen, vilket skapar en stark förtroendebas och försäkrar kunderna om att deras digitala närvaro och operationer hanteras med största omsorg och professionalism.

Skills

Du väljer målet, vi föreslår färdplanen och tekniken!

pin

Plats

Virkesvägen 13, 120 78 Stockholm

Vi stödjer

© Copyright 2024. Alla rättigheter reserverade.