tagsom

Webbutveckling och affärsexpansion

KVASER

Översikt.
Kvaser levererar avancerade CAN-lösningar till ingenjörer som designar och distribuerar system. Företaget grundades för cirka 30 år sedan av Lars-Berno Fredriksson. Under de senaste 15 åren har företaget fokuserat på hårdvara och anses nu vara den ledande CAN-gränssnittsleverantören globalt.

Klient:

Kvaser

Webbplats:

Datum:

2012 - Pågår

Kvasers Vision
Kvasers vision
Med 30 års erfarenhet och mer än 60 CAN-relaterade produkter i vårt namn, har Kvaser djup kunskap om CAN och relaterade busteknologier. Medan forskning och utveckling och produktion bedrivs i Sverige, är våra standardprodukter tillgängliga genom ett världsomspännande nätverk av säljare. Dessutom kan vårt globala Technical Associate-nätverk förse dig med toppmoderna lösningar, för vilken sektor du än är verksam inom.
Våra mål och engagemang för våra kunder har förblivit desamma genom hela vårt företags historia. Kvasers mål är att bli erkänd som den ledande leverantören av innovativa och kostnadseffektiva CAN-lösningar. Vi strävar efter att uppnå detta genom att lyssna på våra kunder och partners, förstå deras problem och utmaningar och fokusera vårt innovativa tänkande och erfarenhet för att hjälpa till att lösa deras behov.

Projektresultat

project results

Tillväxt sedan 2012

266%

Aktiva användare

297%

Genomsnittlig Webbplatssession

2.11min
Affärsexpansion
Tagsom-teamet förser cirka 40 resurser på timme till timme för att säkerställa att expansionsmålen uppnås oavsett om det är en presentation eller ett nytt skräddarsytt projekt för en ny produkt. Målet är alltid att ha experter tillgängliga för att uppfylla affärsmålen oavsett när eller var resurserna behöver finnas.
Innovation
Att hålla sig innovativ handlar om experiment och data. Tagsom fortsätter att samla in data om besökarnas beteende och återföra det till organisationen. Det kan matas in i CRM-systemet eller ledningsgruppen så att de kan hålla sig informerade om vad kunder söker efter, vad konkurrenter gör eller om det kommer nya idéer från supportärenden.
“Vi har arbetat med Tagsom i 4 år och de kör nu allt digitalt relaterat till vår globala expansion. Vi har stolt gjort all vår utveckling genom teamet och rullar nu ut tjänster i både Europa och Kina.”
worked
e learn
e learn
Kvaser E-Learning

Kvaser elearning är en blandning av text och video för att hjälpa till att känna sig mer kunniga om CAN. eLearning är den primära drivkraften för nya medlemmar i databasen och en longtail för tillväxt av nya kunder.

Hur vi hjälper Kvaser att uppnå sin vision

Design.
Tagsom hjälper Kvaser att se till att allt från varumärkesbok till presentation, webb, tryck och annat material som används i kommunikationen hålls i nyskick.
Digital strategi.
Tagsom-teamet arbetar baserat på etablerade modeller inom CXM-utrymmet för att optimera användarupplevelsen. Detta innebär allt från mognadsmodeller för kundupplevelser på hög nivå hela vägen ner till rutiner för marknadsföringsautomatisering.
Marknadsföring.
Tagsom är ingen marknadsföringsbyrå men vi har ett nära samarbete med marknadsdirektörer, marknadsföringsbyråer och andra bra marknadsföringsresurser. Med Kvaser samordnar vi globala insatser från både byråer och interna resurser för att säkerställa att de digitala insatserna optimeras.
Webbplatsanalys.
Att förstå användarna är en central inspiration för förbättring och tillväxt. Tagsom använder verktyg som Hotjar, Google Analytics och SEM Rush, GT Metrix och andra för att säkerställa att det finns en tydlig feedbackloop från de digitala projekt som vi skapar tillsammans.
Applikationer & webb.
För att ytterligare öka tillväxten av Kvaser har Tagsom utvecklat skräddarsydd mjukvara som Canbrowser och TPS som gör att både produkter och innehåll kan uppdateras och distribueras på en global skala. Detta möjliggör en mer exakt och ändå flexibel upplevelse för användarna.
E-lärande.
Förmågan att bygga förtroende hos användarna har alltid varit kärnan, inte bara för Kvaser utan även för Tagsom. Att ha bra lärande om hur man löser problem och bra produktvideor som visar hur man kommer igång är en möjliggörare för både yngre och mer erfarna kunder och partners.
tagsom digital

Tagsom är digitalt! Med det menar jag inte att de bara har två tillstånd utan att de kan allt digitalt och relaterat till webben. De har verkligen en passion för kundupplevelsehantering. Tagsom är väl ansluten när det kommer till off- eller near-shooring. De har nu lag i Indien, Pakistan, Estland, Rumänien etc. och naturligtvis svenska inhemska lag. Deadlines är mycket viktiga för teamet och de gör sitt yttersta för att leverera i tid.

Michael Odälv , Tidigare COO, Kvaser 

Du väljer målet, vi föreslår färdplanen och tekniken!

pin

Plats

Virkesvägen 13, 120 78 Stockholm

Vi stödjer

© Copyright 2024. Alla rättigheter reserverade.