tagsom

Tillväxt av småföretag och digital marknadsföring

HANNA GOLIATH

Översikt.
Hanna & Goliath Law and Education är ett litet företag med fokus på utbildning inom mänskliga rättigheter. Grundaren Hanna Gerdes ville ha ett unikt visuellt förhållningssätt som kunde användas både inom utbildning och i sociala medier för att sticka ut. Tagsom skapade en unik upplevelse kring ”lilla Hanna” som är ett alter ego av grundaren Hanna Gerdes för att skapa unik marknadsföring.

Klient:

Hanna Goliat

Datum:

2016 - Pågår

freedom
Hanna Goliats vision
Berättelsen om David och Goliat är berättelsen om hur en ung pojke lyckas besegra en brutal, erfaren och enorm krigare. Genom århundradena har berättelsen kommit att symbolisera hur vanliga människor kan åstadkomma stora saker, besegra stora hinder och förändra historiens gång.
Berättelsen är ofta lite missförstådd, eftersom den berättas som en historia om tur. Men Davids seger över Goliat hade inget med tur att göra. Det var ett helt logiskt resultat av att ha rätt träning, rätt verktyg och kunskap om hur man använder dem för att besegra Goliat. Medan Goliat hade enorma rustningar, hade David inga. Detta gjorde honom snabb och pigg. Han visste hur han skulle använda sin slangbella och hur han skulle se till att den hade exakt tillräckligt med genomslag för att ta ner den stora jätten.
Goliat är en metafor för diskriminering, utanförskap, bristen på delaktighet, bristen på ansvarighet, bristen på rättvisa och bristen på kunskap och tillgång till dina rättigheter. För att kunna utmana Goliath behöver du både rätt verktyg och kunskap om hur du använder dem. Visionen för HannaAndGoliath Law & Utbildning är att kunna hjälpa dig på den resan.

Hur vi hjälper Hanna Goliath att uppnå sin vision

Illustrationer.
Vi har ett nära samarbete med Hanna för att skapa illustrationer som representerar både kunder och även knepiga juridiska situationer. En illustration är en dekoration, tolkning eller visuell förklaring av en text, koncept eller process som ofta kan ta sig många olika former.
Powerpoint.
Att ha en stark varumärkesidentitet kan ge extra självförtroende och stödja deltagarnas upplevelse. Tagsom skapar innehållsrika presentationer som är lätta att uppdatera men som ändå har en stark varumärkesidentitet.
webbsida
Tagsom hanterar allt som har med Hanna Goliaths webbnärvaro att göra. Detta är en grundläggande wordpress-sida med låg månadskostnad.
case study hg image
wonderful

”Tillsammans skapade vi en underbar resa där lilla Hanna tillsammans med vårt utmärkta varumärkesmaterial lade grunden för en framgångsrik karriär som självständig entreprenör” Vi utökade senare relationen med nya produkter.

Hanna Gerdes, människorättsjurist 

E-lärande

Att sälja kunskap online är inget nytt koncept. I det här fallet skapade H&G en e-lärande upplevelse för att komplettera det redan framgångsrika talengagemanget för att säkerställa utökade inlärningsmöjligheter för både nya och gamla kunder.
E-learning

E-lärande

Att sälja kunskap online är inget nytt koncept. I det här fallet skapade H&G en e-lärande upplevelse för att komplettera det redan framgångsrika talengagemanget för att säkerställa utökade inlärningsmöjligheter för både nya och gamla kunder.

Du väljer målet, vi föreslår färdplanen och tekniken!

pin

Plats

Virkesvägen 13, 120 78 Stockholm

Vi stödjer

© Copyright 2024. Alla rättigheter reserverade.